sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Toinenkin viikko takana. Aika hiljasta on ollut edelleen, koko viikon varaukset tais jäädä 90 hujakoille, joinakin päivinä ollaan tehty se kymmenen safkaa ja päivän hommat oli sit käytännössä siinä..

Mun rooli tällä viikolla oli jonkuulaine tukitiimi, eli tehtiin vähän kaikkea ja jeesailtiin tarvittaessa muita. Parina mulla oli pari vuotta nuorempi chileläinen vapaaottelija Nacho, hauska mutta vähän lupsakka kaveri. Tehtiin ensi töiksemme vähän pannacottaa, noin 14 litraa liikaa kun oli pientä heittoo Nachon ohjeissa, chef vain nauroi. Kerman keittelyn lisäks tehtiin herkkusieniterriiniä ja siihen paprikakastike. Joka päivä ollaan myös paisteltu sämpylöitä, siinä käytännössä meidän viikon hommat.

Toisaalta sit on ollu paljon aikaa seurailla ja ihmetellä muita tiimejä ja toimintatapoja. Mielenkiintonen oli esimerkiks lämpimän puolen tapa kasata annokset lihoja lukuunottamatta telineeseen valmiiksi josta ne sitten bongin tultua heitettiin uuniin odottamaan lihojen paistamista ja lisäämistä, muuten ei kuulemma ehdi x)

Tällä viikolla koettiin myös elämää koulun ulkopuolella. Sinänsä tulee pyörittyä tosi vähän missään kun joka paikkaan pitää mennä autolla ja koulun jälkeen tekee mieli lähinnä nukkumaan ja nukkua myös pitkään kun se kerta on mahollista.. Sunnuntaina käytiin taas Ottawassa tekemässä täsmäisku japanilaiseen veitsikauppaan. Pari tuntia hinkattiin eri veitsiä siellä kunnes löytys sopivat, aivan uskomattomia ja teräviä taideteoksia kaikki. Ronja meni ihan sekasin sen ekasta veitsestä ja pilkkos kaikki sipulit ja porkkanat kun päästiin takas kämpille x)
Torstaina Nacho vei meidät pelaamaan biljardia, oli siinäkin vähä eri volyymi kuin Suomessa. Paikka oli melkeen Prisman kokonen halli jossa soi musiikki ku jossain yökerhos ja olutta sai pöytiintarjoiluna, me gusta!

Saa nähdä mitä ensi viikko tuo tullessaan, ollaan kallassa ja ainakin tällä viikolla siinä kyhäiltiin kivannäköisiä hanhenmaksa-annoksia salaatteineen. Töitä olisi kiva päästä tekemään, venailu käy pidemmän päälle raskaaksi..


-veikko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti