sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Vähän myöhästä tekstiä mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Kolmas viikko meneillää ja on aika tehdä tartaria. Elikkäs raakalihapihviä, itselleni uusi tuttavuus vaikkakin maailmalla kuulemma aika yleinen. Pari misaus päivää ja sit 6 päivää tartarin valmistusta. Pari kiireisempää päivää ja homma hoidettu. Opettavaista vaikkakin vähän puuduttavaa leikkailla samoja lihoja melkein viikko.

Tartar viikon jälkeen siinä sitten oltiinkin. Vika viikko jo puolivälissä ja reissun loppu häämöttää. Keskiviikon misaus meni nopesti touhutessa ja sitten koitti viimeinen koulupäivä. Hiljainen noin 20 hengen ilta ja siinä se sitten olikin. Viimeinen tunti siinä sitten kuluikin nimikirjoitusten ja ryhmäkuvien ottamiseen, jäähyväisiä ja halauksia unohtamatta. Opettajaakimme muistimme viinipulloin ja halauksin. "Työkalupakkien" palautus kamppeiden vaihto ja sitten astuimme ulos koulusta viimeisen kerran. Ehkä ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti