sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Jaahas. Solis eka viikko done ja on aika päivitellä blogia.

Viikko alkoi "koomaillessa" ja uutta päivä rytmiä hakiessa, kun aikaeroa on rapiat 7h. Tavallaan oli myöskin onni kun Mestarimme Le Chef Geatan tuli kertomaan että saamme maanantain vapaaksi kokki kisojen takia, joka helpotti rytmin hakemista.

Tiistai päivä alkoi iloisissa merkeissä kun ryhmämme oli iloisesti valmistautunut ensimmäiseen koulupäivään mutta kaikkien järkytykseksi Geatan tuli kertomaan että keli tulisi olemaan huono ja olisi turha riski lähteä ajamaan niin huonolla kelillä ilman nastarenkaita.

Keskiviikkona pääsimme sitten vihdoinkin tosi toimiin ja pääsimme tutustumaan uuten keittiöön ja tuleviin opiskelukamuihin. Siinä sitten päivät kuluivat perjantaihin asti vähän turhankin leppoisesti kun tilauksia oli vähän ja oppilaita paljon.

Lauantaina sanoimme hyvästit Mira opettajalle Montrealin lentokentällä joka lähti takaisin suomea kohti vietettyään viikon "tutkailijan" roolissa koulullamme. Montrealissa pyöriessämme tajusimme ison kaupungin ongelmat. Ainaiset tietyöt ja oikeat ruuhkat. Motarilla madeltiin 40km/h ja matkan teko oli puuduttavaa. Päätimme kuitenkin pyörähtää "paikallisessa" syömässä pihvit, jonka jälkeen hymy alkoi. :)
Paikalline pihvi :D


Yleinen fiilis Kanadasta on hyvä ja paikallisten vieraanvaraisuus on suomalaisen silmin jopa vähän naurettavaa. Mutta en valita. Innolla odotan tulevaa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti